Vacatures

Job Discovery® werft actief medewerkers voor (vooral) commerciële functies. Daarom zoeken we voortdurend:
 
Account Managers New Business (ICT, Automotive)
Verkopers, vooral in de branches automotive, banking en ICT of met affiniteit daarmee, met minimaal 2 jaar succesvolle werkervaring. Actieve ervaring in de buitendienst en aantoonbaar succesvol zijn geweest bij het behalen van commerciële doelstellingen zijn een voorwaarde. Hoewel het beheren van relaties een essentieel onderdeel is, merken we dat onze opdrachtgevers ook juist veel behoefte hebben aan account managers die in staat zijn structureel nieuwe klanten te werven.
 
Binnendienst medewerkers (Sales, Database Marketing)
(Junior) Project Managers en database specialisten worden voortdurend gezocht voor zusterbedrijf Market Discovery®, maar ook voor onze opdrachtgevers. Doordat onze bedrijven continu bezig zijn met het verbeteren van gegevens, het ondersteunen van verkoopprocessen en het nauw in contact staan met klanten en resultaten bij klanten is er een voortdurende behoefte aan gedreven (junior) specialisten op dit gebied. Schrijf je in en stuur je ons CV, dan kijken we wat voor jou een goede plek kan zijn om verder te groeien!
 
Marktverkenner
De start van een verkoopcarrière begint vaak van binnenuit. Met name als je wat meer ervaring hebt in het voeren van inventariserende en commerciële gesprekken zijn er veel kansen. Indien je minimaal 6 maanden ervaring hebt in een callcenter en het voeren van commerciële gesprekken je in het bloed zit, solliciteer dan meteen!
 
Sales Coaches
De Sales Coach heeft minimaal 4 jaar ervaring als sales manager in de Business-to-Business en vooral op het gebied van acquisitie. Zij of hij is enthousiast, doortastend en vooral uitstekend in staat om account managers successen te laten behalen. On-the-Job, direct, gepassioneerd, helpend en wederzijds respect zijn kernwoorden voor de gezochte functionaris.
 
Schrijf je in via de button "Inschrijven".  Indien je op zoek bent naar een commerciële functie is inschrijven de beste eerste stap, waarna we bij een passende rol direct contact met je zullen opnemen. Bellen of mailen is uiteraard een goed alternatief.
Ontdek je groei