Diensten

Wervingsconcept©

Job Discovery® biedt met het in eigen huis ontwikkelde wervingsconcept© een effectieve en structurele oplossing voor personeelswerving. In ons eigen callcenter zorgen getrainde recruiters voor regelmatige benadering van potentiële medewerkers. Hierdoor wordt niet alleen een database opgebouwd met relevante kandidaten voor de korte termijn, maar wordt vooral gezorgd voor een structurele instroom van nieuw en geschikt personeel op middellange termijn.

Het wervingsconcept© heeft zich bewezen in zowel goede als slechte economische tijden, juist om te voorkomen dat u de mensen niet heeft wanneer u ze nodig heeft. In combinatie met lead generatie en/of training door onze zusterbedrijven is het mogelijk gerichte ontwikkeling aan te bieden aan verkopers, account managers en/of sales managers. Ook het starten van een Academy voor (toekomstig) commercieel personeel sluit goed aan op het wervingsconcept©.

Intake Gesprekken 

Job Discovery® heeft samen met haar zusterbedrijven veel ervaring in het on-the-job coachen van verkopers, account managers en sales managers. Met deze ervaring heeft Job Discovery® het "Intakegesprek" ontwikkeld waarbij ervaren managers met de kandidaten of met het zittende verkooppersoneel spreken en deze beoordelen op hun commerciële (acquisitie)kracht. De resultaten worden gepresenteerd in een beknopte maar heldere rapportage waarin geschiktheid of ongeschiktheid evenals de sterkten en verbeterpunten worden vastgelegd.  

 

Ontdek uw krachten