Job Discovery®

Visie en Missie
Vertrek van commerciële medewerkers, uitdagende groeiscenario's en/of seizoensgebonden business zijn veelal aanleiding om werving- en selectieprocedures in gang te zetten. In tegenstelling tot commerciële marktbewerking wordt personeelswerving veelal actiematig ingezet. Door tijdsdruk is het vaak moeizaam om de juiste kandidaten te vinden voor de beschikbare posities. De gevolgen hiervan kunnen variëren van gemiste verkoopkansen tot het aannemen van de verkeerde kandidaten.
 
Job Discovery® brengt vraag en aanbod op structurele wijze bij elkaar. Job Discovery® zorgt voor een helder advies bij benodigde instroom van verkopers, account managers en sales managers en regelt de uitvoering en aansturing van de benodigde processen. Door juist gericht te werven in de "werkende doelgroep", in plaats van alleen de zoekende kandidaten te "vangen", werkt het wervingsconcept vaak veel beter dan reguliere wervingsinstrumenten. Bovendien wordt gaandeweg een gedegen proces ontwikkeld dat ook de wervingsbehoefte in de toekomst efficiënter en goedkoper maakt.
 
Job Discovery® helpt met gedegen advies over de commerciële (acquisitie) kracht van verkopers, account managers en sales managers. Een simpele en concrete procedure om de succeskansen en de aandachtspunten per persoon vast te stellen, of het nu gaat om instroom, doorstroom of uitstroom van commerciële medewerkers.
 
Waarom u specifiek voor Job Discovery® moet kiezen, hangt af van uw situatie. Daarom leggen we ons wervingsconcept© graag eens uit.
 
Een kennismaking met Job Discovery® is snel geregeld. Bel rechtstreeks met Claudio Mancinelli (06-53630291) of mail via de "contactbutton" op deze website. Wij presenteren u graag de mogelijkheden voor úw organisatie.

Ontdek uw structuur